Använd Bort.nu för att nå målet med #crop100

Fredrik Wass och Michael Kazarnowicz har startat rörelsen #crop100 som kortfattat går ut på att frigöra mentalt och fysiskt utrymme genom att minska röran i sitt liv. Tanken är att deltagarna skall göra sig av med 100 saker under ett år. Bort.nu vill bidra till att återvinna materiella ting och har därför skapat en anpassad sida för att lägga in skänkes-annonser för deltagarna i #crop100. Anpassningen består i att annonsen märks upp med ”#crop100” vilket gör att alla annonser på Bort.nu som ingår i #crop100 går att söka fram. Det går även att ange sitt twitterkonto när annonsen läggs in och på så vis få en egen RSS-feed för sina #crop100-annonser på Bort.nu.

Läs mer om #crop100 på http://bisonblog.se/2013/05/crop100-the-living-with-less-movement/.

This entry was posted in Bort.nu and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.