Dataintrång på Hifitorget.se

Hifitorget utsattes för ett dataintrång i slutet av juli månad 2018. Förövaren har lyckats komma över data om annonser och annonsörer och skapat en likartad sajt som hifitorget på en annan domän (som nu är nedstängd). Om du som annonsör hade en aktiv annons per den 30/7 2018 så har e-postadress, angivet mobilnummer och det namn som angavs i annonsen med stor sannolikhet läckt ut. Lösenord krypteras med envägskryptering och kommer inte kunna användas av förövaren. Vi utreder för närvarande hur intrånget har skett och vad vi behöver göra för säkerhetsåtgärder. Händelsen är polisanmäld och kommer rapporteras till Datainspektionen. Om du har frågor så kontakta oss på info@hifitorget.se.

 

This entry was posted in Hifitorget. Bookmark the permalink.

Comments are closed.